dcsimg
Deze website gebruikt cookies voor functie-, comfort- en statistiekdoeleinden. Als u in het gebruik van cookies toestemt, klik dan op de knop "Ja, akkoord". U kunt de cookie-instellingen altijd wijzigen. Klik hiervoor op de knop "Instellingen wijzigen". Privacy
Deze functie kan alleen met geactiveerde cookies worden gebruikt.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw computer opgeslagen worden als u onze website bezoekt. Als u wilt, kunt u de cookies altijd opnieuw wissen. Dit kan er wel toe leiden dat bepaalde functies, zoals bijv. de Memo, niet meer ter beschikking staan. Voor informatie over het wissen van cookies kijkt u in de helpfunctie van uw browser. Als u meer over de door ons gebruikte cookies te weten wilt komen, klik dan op de knop "Cookies die voor deze website gebruikt worden".

Wijzig uw cookie-instellingen door op de betreffende categorie te klikken.
  • Geen cookies toestaan
  • Cookies toestaan

Geen cookies toestaan

  • Hier kan het tot beperkingen bij het gebruik van de website komen.

Cookies toestaan

  • Met deze instelling kunt u de volledige functieomvang van onze website gebruiken.

Om uw cookie-instellingen te activeren, wordt de pagina na een klik op de knop "Opslaan en sluiten" opnieuw geladen.

 
Naam localization
Categorie Comfort
Type

Blijvend: onbeperkte duur

Taak

Stuurt u bij opvragen van de pagina automatisch door naar de door u tot nu toe gebruikte taal.

 
Naam newsletterShowed
Categorie Comfort
Type

Blijvend: 1 maand

Taak

Verhindert het herhaaldelijk verschijnen van de nieuwsbriefregistratie bij hernieuwd opvragen van de website.

 
Naam BPTLeaf
Categorie Functie
Type

Blijvend: onbeperkte duur

Taak

De functie van productvergelijking wordt hierdoor mogelijk gemaakt. Hierbij wordt voor elk producttype een cookie gemaakt.

 
Naam BPT-Compare-%_ID%
Categorie Functie
Type

Blijvend: onbeperkte duur

Taak

De functie van productvergelijking wordt hierdoor mogelijk gemaakt. Hierbij wordt voor elk producttype een cookie gemaakt.

 
Naam WT_FPC
Categorie Statistiek
Type

Blijvend: 1 dag

Taak

Wordt door Webtrends aangemaakt en verzamelt anonieme gegevens over uw gebruiksgedrag op de website. Dit stelt ons in staat onze website verder te optimaliseren voor u.

 
Naam ACOOKIE
Categorie Statistiek
Type

Blijvend: 2 jaar

Taak

Wordt door Webtrends aangemaakt en verzamelt anonieme gegevens over uw gebruiksgedrag op de website. Dit stelt ons in staat onze website verder te optimaliseren voor u.

 
Naam aconsult
Categorie Comfort
Type

Sessie: Deze cookie bestaat gedurende de duur van uw onlinebezoek. De cookie wordt door sluiten van het browservenster gewist.

Taak

Stelt u in staat uw laatst gezochte begrip in de accessoire-adviseur als watermerk-lettertype weer te geven.

 
Naam surveyInfoShowed
Categorie Statistiek
Type

Sessie: Deze cookie bestaat gedurende de duur van uw onlinebezoek. De cookie wordt door sluiten van het browservenster gewist.

Taak

De cookie registreert wanneer uw huidige sessie werd gestart en is nodig voor de besturing van enquêtes.

 
Naam durationStart
Categorie Statistiek
Type

Sessie: Deze cookie bestaat gedurende de duur van uw onlinebezoek. De cookie wordt door sluiten van het browservenster gewist.

Taak

De cookie registreert wanneer uw huidige sessie werd gestart en is nodig voor de besturing van enquêtes.

 
Naam pageViews
Categorie Statistiek
Type

Sessie: Deze cookie bestaat gedurende de duur van uw onlinebezoek. De cookie wordt door sluiten van het browservenster gewist.

Taak

De cookie registreert het aantal door u opgevraagde pagina’s tijdens uw sessie en is nodig voor de besturing van enquêtes.

 
Naam JSESSIONID
Categorie Noodzakelijk
Type

Sessie: Deze cookie bestaat gedurende de duur van uw onlinebezoek. De cookie wordt door sluiten van het browservenster gewist.

Taak

De cookie bevat een ID die de huidige sessie aan u - als gebruiker - kan toewijzen. Zonder deze cookie is een toegewezen sessie niet mogelijk.

 
Naam BPTRecent_diy/_garden
Categorie Comfort
Type

Blijvend: onbeperkte duur

Taak

Maakt het opslaan en weergeven van uw laatst bekeken artikelen mogelijk in de vorm van een lijst bij het opvragen van een pagina met productdetails.

 
Naam BPTStarRating-[ID]
Categorie Comfort
Type

Blijvend: onbeperkte duur

Taak

Met deze cookie wordt geregistreerd of u de sterrenbeoordeling van een artikel al heeft gebruikt.

 
Naam BPTExpRating-[ID]
Categorie Comfort
Type

Blijvend: onbeperkte duur

Taak

Met deze cookie krijgt u aangegeven welke ervaringsrapporten al door de 1-2-do-Community werden geliked.

 
Naam bosch_do_it_de/ bosch_do_it_com / bosch_garden_com
Categorie Functie
Type

Blijvend: onbeperkte duur

Taak

Deze cookie slaat de instellingen van de Cookie-Manager op en bevat alleen de informatie of cookies wel of niet mogen worden gebruikt.

 
Naam WS_B2C_LVP
Categorie Comfort
Type

Blijvend: 1 jaar

Taak

Maakt het opslaan en weergeven van uw laatst bekeken artikelen mogelijk in de vorm van een lijst bij het opvragen van een pagina met productdetails.

 
Naam WS_B2C_CART_NL_BE_ID
Categorie Functie
Type

Blijvend: 1 dag

Taak

Deze cookie laat je toe om de zoeklijst te gebruiken.

 
Naam WS_B2C_WISHLIST_BE_ID
Categorie Functie
Type

Blijvend: 1 dag

Taak

Deze cookie laat je toe om de zoeklijst te gebruiken.

 
Naam GUEST_LANGUAGE_ID
Categorie Noodzakelijk
Type

Blijvend: onbeperkte duur

Taak

Deze cookie slaat de huidige taal

 
Naam LR_F5
Categorie Noodzakelijk
Type

1 dag

Taak

Deze cookie wordt door de loadbalancer gezet en is nodig voor het verwerken van de aanvraag

 
 

Gegevensbeveliging

Richtlijnen tot gegevensbeveiliging van Bosch Benelux

Stand: december 2014

Bosch Benelux verheugt zich over uw bezoek aan onze website en over uw interesse voor onze onderneming en onze producten.

 

Bosch Benelux respecteert uw persoonlijke levenssfeer

De bescherming van uw persoonlijke levenssfeer bij de verwerking van persoonlijke gegevens  en de beveiliging van alle zakelijke gegevens lig ons nauw aan het hart, en daarom houden wij daar ook ten strengste rekening mee in onze commerciële procedures. Persoonlijke gegevens die bij uw bezoek aan onze website en onze Onlineshops worden verzameld, worden vertrouwelijk en volgens de wettelijke voorschriften door ons behandeld.

Gegevensbescherming en informatiebeveiliging maken deel uit van ons ondernemingsbeleid.

 

Verzamelen en verwerken van persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens worden slechts dan verwerkt, indien u ze ons uit eigen beweging en voor het afhandelen van een opdracht in de Onlineshop hebt doorgegeven. De verantwoordelijke instantie in de zin van de “Wet van 8 december 1992 voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens“ (België) is Robert Bosch SA/NV.

 

Gebruik van Cookies

 

  1. Bosch-Cookies

Bosch gebruikt cookies en actieve componenten (bv. JavaScript) om de voorkeuren van bezoekers te traceren en het design van de websites aan te passen.

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen wanneer u onze website bezoekt. Indien gewenst kunt u deze cookies op elk ogenblik verwijderen. Hierdoor kunnen bepaalde functies niet langer beschikbaar zijn. Raadpleeg de helpfunctie van uw browser voor informatie over het wissen van cookies.

 

  1. Cookies van derden

Sommige Bosch-websites bevatten inhoud en diensten van andere providers (bv. YouTube, Facebook, Twitter) die op hun beurt cookies en actieve componenten kunnen gebruiken. Bosch heeft geen invloed op de verwerking van persoonsgegevens door deze providers.

Raadpleeg de respectieve websites van deze providers voor informatie over hoe uw gegevens worden behandeld.

 

Gebruik van de WebTrends-webanalysetool

 

Bosch gebruikt de WebTrends-webanalysetool om toegangsmetingen tot de website uit te voeren. Op die website worden door WebTrends, een webanalysedienst van de provider WebTrends, gegevens verzameld en opgeslagen, waaruit met gebruik van pseudoniemen gebruikersprofielen worden opgemaakt. Deze gebruikersprofielen dienen voor de analyse van het gebruikersgedrag en worden gebruikt voor het verbeteren van de website, waar het aanbod optimaal op de behoeften van de klant wordt afgestemd.

Voor de meting worden er cookies gebruikt om het gebruik van de website te kunnen analyseren. Bosch gebruikt ze vooral om de kwaliteit van de gegevens te verbeteren. Dit zijn tekstbestandjes die lokaal op de PC van de websitebezoeker worden opgeslagen en de herkenning mogelijk maken bij een volgend bezoek aan onze website.

 

De hiermee verkregen informatie helpt ons om onze website continu aan te passen aan de behoeften van de bezoekers. De cookies verzamelen informatie in anonieme vorm en laten ons onder meer weten hoeveel personen onze website bezoeken, van welke website ze komen en welke webpagina’s ze opgeroepen hebben.

Ze worden uitsluitend gebruikt om de website aantrekkelijker te maken en om er de inhoud en de functies van te verbeteren. Alleen bevoegde personen hebben toegang tot deze gegevens.

Zonder uitdrukkelijke en afzonderlijk gegeven toestemming van de persoon in kwestie worden de gepseudonimiseerde gebruiksprofielen niet gelinkt aan de persoonlijke gegevens van de drager van het pseudoniem. U kunt eender wanneer voor de toekomst uw toestemming intrekken voor het verzamelen en opslaan van gegevens met het oog op een webanalyse, door de aanwijzingen te volgen onder Toestemming intrekken.

 

Gebruik van sociale plug-ins als onderdeel van de sociale media

 

  1. Facebook

Bosch-websites gebruiken sociale plug-ins ("Plugins") van het sociale netwerk Facebook.com, dat wordt beheerd door Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA („Facebook"). De plug-ins zijn herkenbaar aan het Facebook-logo of aan de woorden "Facebook" of „Vind ik leuk" of „Delen". Een overzicht van de Facebook plug-ins en hoe ze eruitzien vindt u op: https://developers.facebook.com/docs/plugins.

Indien u een pagina op onze website bezoekt die zulke plug-ins bevat, zijn deze aanvankelijk uitgeschakeld. De plug-ins worden pas geactiveerd wanneer u op de respectievelijke knop drukt. Door de plug-ins te activeren, maakt u verbinding met Facebook en geeft u de toestemming om de gegevens door te sturen naar Facebook. De inhoud van die plug-ins wordt dan door Facebook rechtstreeks aan uw browser doorgegeven en op de webpagina opgenomen. Door het opnemen van de plug-in krijgt Facebook de informatie, dat uw browser de pagina in kwestie van onze website heeft opgeroepen, ook wanneer u bij Facebook geen profiel hebt of niet ingelogd bent. Deze informatie (met inbegrip van uw IP-adres ) wordt door uw browser direct aan een server van Facebook in de VSA doorgegeven en daar opgeslagen.

Indien u ingelogd bent bij Facebook, dan kan het sociale netwerk een verbinding maken met uw Facebook account.

Het doel en de omvang van de gegevenscollecte, van hun verwerking en later gebruik door Facebook evenals de rechten en instellingsmogelijkheden met het oog op de bescherming van uw persoonlijke levenssfeer vindt u bij de richtlijnen van Facebook inzake gegevensbeveiliging.

Richtlijnen van Facebook inzake gegevensbeveiliging: http://www.facebook.com/policy.php

Indien u niet wenst dat Facebook de via onze website verzamelde gegevens meteen met uw account linkt, moet u bij Facebook uitloggen alvorens u onze website bezoekt.

 

  1. Google+

Bosch-websites gebruiken sociale plug-ins ("Plugins") van het sociale netwerk plus.Google.com, dat wordt beheerd door Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States ("Google"). Deze plug-ins zijn herkenbaar aan het logo Google+ of de woorden "Google+" of "Google plus", of "+1".

Een overzicht van de plug-ins van Google en hoe ze eruitzien vindt u op:

https://developers.google.com/+/web/

Indien u een pagina op onze website bezoekt die zulke plug-ins bevat, zijn deze aanvankelijk uitgeschakeld. De plug-ins worden pas geactiveerd wanneer u op de respectievelijke knop drukt. Door de plug-ins te activeren maakt u verbinding met Google+ en geeft u de toestemming om de gegevens door te sturen naar Google. De inhoud van die plug-ins wordt dan door Google rechtstreeks aan uw browser doorgegeven en op de webpagina opgenomen. Door het opnemen van de plug-in krijgt Google de informatie, dat uw browser de pagina in kwestie van onze website heeft opgeroepen, ook wanneer u bij Google geen profiel hebt of niet ingelogd bent. Deze informatie (met inbegrip van uw IP-adres ) wordt door uw browser direct aan een server van Google in de VSA doorgegeven en daar opgeslagen.

Indien u ingelogd bent bij Google+, dan kan het sociale netwerk een verbinding maken met uw Google account.

Het doel en de omvang van de gegevenscollecte, van hun verwerking en later gebruik door Google evenals de rechten en instellingsmogelijkheden met het oog op de bescherming van uw persoonlijke levenssfeer vindt u bij de richtlijnen van Google inzake gegevensbeveiliging.

Richtlijnen van Google inzake gegevensbeveiliging: http://www.google.com/intl/de/+/policy/+1button.htm

Indien u niet wenst dat Google de via onze website verzamelde gegevens meteen met uw account linkt, moet u bij Google+ uitloggen alvorens u onze website bezoekt.

  1. YouTube

Onze websites van Bosch gebruiken het videoplatform YouTube, uitgebaat door YouTube, LLC, 901 Cherry Ave. San Bruno, CA 94066 in de USA. YouTube is een platform waarmee audio- en videobestanden kunnen weergegeven worden.

Wanneer u één van onze websites bezoekt, maakt de geïntegreerde YouTube-player een verbinding met YouTube om de technische transmissie van de video of het bijhorende audiobestand mogelijk te maken. Tijdens de verbinding met YouTube worden er gegevens aan YouTube doorgegeven.

Het doel en de omvang van de gegevenscollecte, van hun verwerking en later gebruik door YouTube evenals de rechten en instellingsmogelijkheden met het oog op de bescherming van uw persoonlijke levenssfeer vindt u bij de richtlijnen van YouTube inzake gegevensbeveiliging.

  1. Twitter

De websites van Bosch gebruiken sociale plug-ins (of "plug-ins") van het sociale netwerk Twitter, uitgebaat door Inc., 795 Folsom St. Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA ("Twitter"). De plug-ins worden geïdentificeerd door een Twitter logo of door de vermelding "Tweet".

Een overzicht van de Twitter-plug-ins en hoe ze eruitzien, vindt u op: https://twitter.com/about/resources/buttons

Indien u ingelogd bent bij Twitter, dan kan het sociale netwerk een verbinding maken met uw Twitter account. Indien u op de ad hoc knop klikt, wordt de overeenstemmende informatie door uw server rechtstreeks aan Twitter doorgegeven, waar ze bewaard wordt. De inhoud van die plug-ins wordt dan door Twitter rechtstreeks aan uw browser doorgegeven en op de webpagina opgenomen. Door het opnemen van de plug-in krijgt Twitter de informatie, dat uw browser de pagina in kwestie van onze website heeft opgeroepen, ook wanneer u bij Twitter geen profiel hebt of niet ingelogd bent. Deze informatie (met inbegrip van uw IP-adres ) wordt door uw browser direct aan een server van Twitter in de VSA doorgegeven en daar opgeslagen..

Indien u bent ingelogd op Twitter, kan Twitter het bezoek linken aan uw Twitter-account. Indien u op de respectieve knop drukt, stuurt uw browser deze informatie rechtstreeks naar Twitter waar ze wordt opgeslagen.

Het doel en de omvang van de gegevenscollecte, van hun verwerking en later gebruik door Twitter, evenals de rechten en instellingsmogelijkheden met het oog op de bescherming van uw persoonlijke levenssfeer vindt u bij de richtlijnen van Twitter inzake gegevensbeveiliging.

Richtlijnen van Twitter inzake gegevensbeveiliging: https://twitter.com/privacy

Indien u niet wenst dat Twitter de via onze website verzamelde gegevens meteen met uw account linkt, moet u bij Twitter uitloggen alvorens u onze website bezoekt.

 

Gebruik van externe links

Bosch-websites kunnen links bevatten naar websites van derden die worden beheerd door providers die niet met ons gerelateerd zijn. Nadat u op de link klikt, hebben wij geen invloed meer op het verzamelen, opslaan of verwerken van de persoonsgegevens die worden verstuurd door op de link te klikken (zoals het IP-adres of URL van de pagina die de link bevat) aangezien het gedrag van derden buiten onze controle valt. Daarom is Bosch niet verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens door derden.

 

Gebruik van persoonlijke gegevens en doelspecificatie

Bosch of een door Bosch aangestelde serviceprovider gebruikt uw persoonsgegevens voor het technische beheer van websites, klantadministratie, productenquêtes, aanvragen die u indient bij Bosch en alleen voor zover dit noodzakelijk is voor dit doeleinde of volgens de verwerkingsdoeleinden die staan vermeld op de respectieve locaties op onze websites. Onze werknemers en de door Bosch aangestelde serviceproviders zijn verplicht tot geheimhouding en moeten de bepalingen van de Belgische Privacywet naleven. Daarnaast wordt het naleven van alle vereiste technische en organisatorische maatregelen in het kader van de gegevensbeveiliging gegarandeerd.

 

Veiligheid

Bosch neemt veiligheidsmaatregelen opdat uw gegevens die wij in ons bezit hebben, zijn beschermd tegen bewerking, verlies, vernietiging, toegang door onbevoegden of ongeoorloofde vrijgave. Onze veiligheidsmaatregelen worden voortdurend verbeterd in overeenstemming met de technologische ontwikkelingen.

 

Reclame

Wanneer u ons persoonlijke gegevens bezorgt, gebruiken wij deze om u te informeren over onze producten en diensten en, indien van toepassing, om u op te nemen in onderzoeken, op voorwaarde dat u uitdrukkelijk hebt ingestemd met het gebruik van uw persoonsgegevens voor reclamedoeleinden, bv. bij het aanmelden voor de Nieuwsbrief wordt uw e-mail-adres voor eigen reclamedoeleinden gebruikt. Indien u hebt ingestemd met dit gebruik, maar niet langer reclame van Bosch wenst te ontvangen, kunt u uw toestemming op elk ogenblik intrekken voor de toekomst, door u voor de Nieuwsbrief af te melden. Het afmelden is eender wanneer mogelijk. Uw gegevens zullen dan worden gewist of, indien ze nog nodig zijn voor de facturatie of de boekhouding, zal de toegang tot die gegevens geblokkeerd worden.

 

Toestemming intrekken

Bovendien kunt u eender wanneer uw toestemming om uw persoonsgegevens te verzamelen, verwerken en gebruiken voor de toekomst intrekken.

De persoonlijke gegevens worden gewist indien de toestemming voor de opslag ervan wordt ingetrokken, indien de kennis van de persoonsgegevens niet langer vereist is voor het uitvoeren van het doeleinde of indien de opslag van de persoonsgegevens om andere wettelijke redenen onaanvaardbaar is. Gegevens die noodzakelijk zijn voor facturatie en boekhouding of die bij wet moeten worden bewaard, worden hierdoor niet beïnvloed.

Het intrekken van uw toestemming richt u aan:

Wanneer u ingelogd bent kan u zelf uw account definitief wissen onder het volgende menu → Mijn account → Mijn gegevens →  „Mijn account wissen“.

 

Contact

Voor alle inlichtingen, suggesties of klachten betreffende de verwerking van uw persoonlijke gegevens kan u zich wenden tot de medewerker die in onze Groep gelast is met gegevensbeveiliging.

Indien ondanks onze inspanningen om de gegevens correct en up-to-date te houden er toch foutieve informatie werd opgeslagen, zullen wij die op uw verzoek corrigeren.

 

Verantwoordelijke Gegevensbeveiliging Bosch Benelux

Dhr. Golo Seume

32, Avenue Michelet

F-93404 Saint-Ouen

Frankrijk

 

 

Contactgegevens
Neem contact op met onze klantendienst
 

+ 32 (0) 2 303 22 84


maandag - vrijdag: 8-20 uur
zaterdag: 9-17 uur

Neem contact met ons op via email
Uw voordelen online
  • Herroepingsrecht gedurende 14 dagen
  • Tips van de fabrikant
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf 75 €
Betalingsmogelijkheden
Visa MasterCard